Wie we zijn

TC Accountancy & Advisory

TC Accountancy & Advisory, een dochteronderneming van Tax Consult NV, is een gerenommeerd bedrijf aan de rand van Brussel. Onze pragmatische en gepersonaliseerde aanpak zijn de twee pijlers waarop ons bedrijf is gebaseerd. Vertrouwen en deskundigheid zijn onze sleutelwoorden.

Tax Consult maakt deel uit van de Alliott Group, ’s werelds zesde grootste multidisciplinaire alliantie van onafhankelijke professionele dienstverleners. Als lid bieden wij toegang tot professionele fiscale, boekhoudkundige, audit-, juridische en gespecialiseerde diensten.

Onze diensten

Accountancy & Advisory

Wij bieden expertise op het gebied van individuele belastingheffing voor leidinggevenden en bedrijfsleiders in een nationale en internationale context.

Accountancy
De afdeling Accountancy wil graag de rechterhand van de klant zijn en hem begeleiden bij al zijn professionele en vermogensrechtelijke projecten.
Fiscaal advies
De afdeling Fiscaal advies beheerst de vraagstukken inzake groepstructuren, analyseert de risico’s en staat garant voor de naleving van de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.
BTW
BTW is een fundamentele zorg geworden voor elke onderneming, of ze nu uitsluitend op het nationaal grondgebied, internationaal of binnen een groep actief is.

Waarom kiezen voor ons?

Onze aanpak

"Big enough to cope, small enough to care"

Wij bieden een breed scala aan boekhoudkundige en fiscale diensten voor particulieren en bedrijven in een nationale en internationale context. Ons advies omvat naast boekhouding en fiscaliteit ook alle aanverwante zaken zoals vennootschapsrecht, economisch recht, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Video afspelen