Accountancy
De afdeling Accountancy wil graag de rechterhand van de klant zijn en hem begeleiden bij al zijn professionele en vermogensrechtelijke projecten.
Fiscaal advies
De afdeling Fiscaal advies beheerst de vraagstukken inzake groepstructuren, analyseert de risico’s en staat garant voor de naleving van de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.
BTW
BTW is een fundamentele zorg geworden voor elke onderneming, of ze nu uitsluitend op het nationaal grondgebied, internationaal of binnen een groep actief is.

Wie zijn we

TC Accountancy & Advisory

Wij bieden een breed gamma aan, aan boekhoudkundige en fiscale diensten voor particulieren en bedrijven in een nationale en internationale context.

Onze klanten zijn multinationals, Belgische bedrijven van elke omvang, verenigingen/stichtingen, pensioenfondsen en particulieren. Naast boekhouding en belastingen adviseren wij ook over alle aanverwante zaken zoals vennootschapsrecht, economisch recht, sociale zekerheid en arbeidsrecht (zo nodig met ondersteuning van accountants, notarissen of gespecialiseerde advocaten). In al onze diensten zijn nieuwe technologieën geïntegreerd, zoals digitalisering, kunstmatige intelligentie en het delen van informatie.

Onze pragmatische en gepersonaliseerde aanpak heeft ertoe geleid dat wij ons hebben gestructureerd in 3 klantgerichte afdelingen waarvan de expertise en aanpak is aangepast aan de behoeften van onze cliënten.

  • Tax Consult A&A Fiducie verleent boekhoudkundige en fiscale diensten aan KMO’s, zelfstandigen en particulieren. team wil de rechterhand van de klant zijn en hem begeleiden bij al zijn professionele en patrimoniale projecten.
  • Tax Consult A&A International verleent boekhoudkundige en fiscale diensten aan ondernemingen van verschillende omvang met cross-border transacties. Het team heeft een grondige kennis inzake vraagstukken over groepsstructuren, een risicobeheeraanpak en ziet toe op de naleving van boekhoudkundige en fiscale verplichtingen.
  • Tax Consult A&A VAT verleent BTW- en douanediensten. De opdracht van het team bestaat erin te antwoorden op de btw-bezwaren van elke onderneming, ongeacht of deze uitsluitend op nationaal grondgebied, internationaal of binnen een bedrijvengroep actief is.

Wij kunnen u zowel helpen bij het voldoen aan uw fiscale verplichtingen (het compliance-aspect) als bij het analyseren van de mogelijkheden en het bepalen en implementeren van de beste oplossingen (het adviesaspect). Voor alle internationale kwesties kunnen wij rekenen op onze buitenlandse correspondenten (waaronder de leden van ons Alliott Global Alliance netwerk).

Onze aanpak