Nieuws

VOORBEREIDING VAN UW FISCALE AANGIFTE

Geachte klant,

 

Uw aangifte personenbelasting over inkomstenjaar 2018 moet uiterlijk op 11 juli 2019 ingediend worden bij de administratie indien u deze via tax-on-web verstuurt. Indien wij de aangifte elektronisch in uw naam indienen wordt automatisch uitstel verkregen tot 24 oktober 2019.

Gezien ook dit jaar talrijke wetswijzigingen uw belastingaangifte beïnvloeden, stellen wij u voor om onze vragenlijst ingevuld naar uw dossierverantwoordelijke terug te sturen vóór 25 juni. Gelieve eveneens de relevante documenten bij te sluiten.

Indien een of meerdere rubrieken ongewijzigd zijn gebleven in vergelijking met vorig jaar, aarzel dan niet om dit aan te geven in de vragenlijst (u kan de box “ongewijzigd in vergelijking met vorig jaar” aanvinken).

Uiteraard zal uw dossierverantwoordelijke u in de loop van de volgende weken persoonlijk contacteren met bijkomende vragen of, indien gewenst, zal hij/zij u bijstaan met het vervolledigen van de vragenlijst.

Mocht u ons echter reeds documenten hebben toegestuurd, raden wij u alsnog aan de vragenlijst in te vullen en aan ons terug te sturen opdat ons dossier up-to-date blijft.

Wij danken u bij voorbaat

Tax Consult Corporate Team

Tags

Delen

Gerelateerd

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van
Accountancy & Advisory